På fototur med Huawei Mate 10 Pro

by Gadgetnørd 817 views0

mate-10-pro-6-1-273x300

Huawei Mate 10 ProHuawei Mate 10 Pro byder på et nyt dobbeltkamera med kunstig intelligens. Jeg tog på fototur for at prøve kameraet af. Se billederne fra Mate 10 Pro her. Mobilkameraet er efterhånden blevet mit primære kamera. Det kan naturligvis ikke erstatte et rigtigt kamera i den dyre ende, men jeg må tilstå, at jeg ikke er typen, som gider at slæbe ekstra udstyr med på farten. Jeg er selv flittig bruger af kameraet på Mate 9 Pro, og derfor har jeg set frem til at prøvekøre kameraet på Mate 10 Pro. Inden vi går igang med fototuren, så lad os lige slå to ting fast. Dette er ikke en endelig anmeldelse af kameraet men blot mine umiddelbare indtryk af det. Der skal nok komme en rigtig anmeldelse af telefonen. Hvis du er en rigtig kameranørd, så bør du vente på kamerasiden DxoOMark er klar med deres grundige gennemgang og test af kameraet […]
MereMobil.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>