Microsoft HoloLens og Raspberry pi i skøn forening

by Gadgetnørd 713 views0

Microsoft går all in på deres nye åbne strategi, og har brugt gode penge på at lave proof of concepts, der skal vise hvor innovative de er, hvilet faktisk lykkedes ret godt.

De ved at Maker Samfundet har en stor indflydelse på hvad der bliver det næste store. De har allerede rykket Raspberry Pi ind i top 3ish over cooleste trends anno 201x. Derfor er det vel også naturligt at Microsoft med deres Windows 10, har haft så stor fokus på at få den proppet ind i en Pi i en IoT (Internet of things) version.

I en for nyligt publiceret video fra Microsofts Build konference, viser de hvad der sker hvis man på finurlig vis kobler HoloLens teknologien sammen med en robot, som naturligvis kører på en Raspberry Pi 2 og Windows 10 IoT. Det er noget nær magi når den virtuelle og fysiske verden smelter sammen på den måde, og man kan let forestille sig en meget lang liste af fremtidige projekter og muligheder.

Der er ingen tvivl om at vi her på Gadget24 skal have fat i en HoloLens når den udkommer her sidst på året. Raspberry Pi med Windows 10 IoT er naturligvis allerede i test.

Se videoen her:

 

Gadget24.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>