Mate 10 Pro er ikke væsentligt bedre end forgængeren

by Gadgetnørd 634 views0

mate-10-pro-h-300x168

Huawei Mate 10 ProPRE-TEST: Huawei Mate 10 Pro rammer butikkerne i slutningen af november. Her kommer mine indtryk efter 14 dage med Mate 10 Pro i lommen. Lad os starte med at få et par ting på det rene. På den ene side betragter jeg mig ikke som en særlig brand-loyal mobilbruger. Jeg elsker at afprøve forskellige telefoner, og jeg er i bund og grund ligeglad med hvilket mærke, som står på telefonen. Jeg vil have et fedt produkt – og helst til en god pris! Den tilgang harmonerer ganske godt med, når jeg har anmelderkasketten på. Og så alligevel… For lige siden jeg erhvervede mig en Huawei Mate 9 Pro har jeg været forelsket. Jeg er vild med den telefon, og når jeg er færdig med at anmelde andre telefoner, er det næsten som at sige hej til en gammel ven, når jeg sætter sim-kortet tilbage i min Mate 9 Pro. Derfor […]
MereMobil.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>