Kenneth Plummer privatdetektiv der både sælger og efterforsker kopivare

by Bliinger 1.650 views0

Kenneth plummer kopivare

Her til morgen blev den tidligere general direktør i DR, Kenneth Plummer konfronteret med endnu en sag om kopivare overtrædelser. Den er keramikeren Anne Black der mistænker Ronald A/S og Netto for kopiering af hendes værker. Tilbage i 2003 endte en lignende sag mellem Ronald A/S og Anne Black med et forlig på 20.000 kr. Nu er den så gal igen igen.

Det der virkelig skuer i mine øre er, at Kenneth Plummer ikke alene er bestyrelsesformand i Ronald A/S men han er også en del af Parsifal Services – et privatdetektivbureau der blandt andet efterforsker kopivare overtrædelser. Lider Kenneth Plummer mon af svingdørs integritet?

Når man åbenlyst kopier andres værker og dermed spare den kreative process væk, så kan man tilsyneladende sælge vare med fortjeneste, selv til spotpris i Netto. Det virker for Ronald A/S og skulle kunstnere bag originalværkerne stå op for deres sag, så betyder et lille forlig ingen ting i det samlede regnskab.

Jeg vil forslå kunstnere der føler sig kopieret af Ronald A/S at, tage kontakt til Parsifal Services og bede dem efterforske sagen. Det ret let, de kan oveni købet gøre det i samme opkald – Ring til Kenneth Plummer, han har en finger med i begge selskaber 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>