Apple har et hemmeligt hold der arbejder på virtuel reality teknologi

by Bliinger 1.244 views0

rift

Apple’s interesse i virtuel reality teknologi er bestemt en realitet.

Ifølge en ny rapport fra Financial Times har Apple hemmeligt samlet et stort hold med opgaven om at udforske VR apparater i stil med Oculus Rift på billedet og Microsofts Hololens.

Holdet har allerede bygget et prototype headset. Her er mere fra rapporten:

Den hemmelige forskningsenhed inkluderer hundreder af ansatte fra en serie af nøje udvalgte erhvervelser, såvel som medarbejdere kapret fra firmaer der arbejder på den næste generation af headset teknologi, hvilket inkluderer Microsoft og den nystartede kameravirksomhed Lytro, ifølge folk der er bekendte med initiativet.
Firmaets seneste erhvervelse på området er Flyby Media, et nystartet forstærket virkeligheds firma der lader mobile enheder “se” verdenen omkring dem. Flyby teamet arbejdede tæt sammen med Google for at udvikle softwaren til deres 3D placerings teknologi Project Tango.

En ny grænse?

Under Apples kvartalsårlige indkomstopkald i tirsdag, sagde CEO Tim Cook at han mente at VR teknologi ikke er en niche og at “det er virkelig sejt og har nogle interessante anvendelser.”

Og tidligere på måneden lækkede nyheden om at Apple har hyret virtuel reality eksperten Doug Bowman.

Apple har leget med VR i flere år, hvor de har søgt om flere patenter med forskellige vinkler på teknologien.

Selvom Apple for nyligt har registreret det mest indbringende kvartal for noget offentlig handlet firma i historien leder Wall Street stadig efter tegn på at væksten kan fortsætte. Og i det mindste for mig, et Apple designet virtual reality headset lyder en del mere interessant (og billigere) end en Apple bil.

Til andre nyheder i dag, se: Apple arbejder muligvis med Hollywood på sit eget TV show, Apple streamer ikke længere iTunes radio gratis, og Apple arbejder angiveligt på ny trådløs opladnings teknologi til iOS enheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>