Adventskonkurrence: Kæmpe forkælelsespakke

by Bliinger 69 views0

Glædelig 4. søndag i advent sødeste damer ♥ Jeg grublede mægtigt længe over, hvad der skulle gemme sig bag denne låge i min lille adventskalender. For jeg ville gerne gøre lidt ekstra ud af det, her afslutningsvis. Jeg blev ved med at vende tilbage til, at jeg gerne ville sammensætte en ‘julekurv’ med alle mine personlige […]
  Read more…

This article is copyright ©  Emily Salomon

Indlægget Adventskonkurrence: Kæmpe forkælelsespakke blev først udgivet på Emily Salomon.

Emily Salomon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>