5 modetrends du ikke kommer udenom i 2017

by Bliinger 2.660 views0

Mode 2017 - striber

Der er masser at glæde sig til, for moden i 2017 dikterer både farver, detaljer og masser af denim. Her løfter Bliing sløret for nogle af de store modetrends, der ruller ind over os på modefronten i løbet af 2017.

Modetrend No #1 – Flagrende flæser

Vi så allerede lidt af flæserne sidste år, men der er ingen tvivl om, at trenden allerede er meget større her i 2017, hvor den feminine og dekorative trend vil være at finde på alt fra jakker og bukser til tasker og kjoler.

flagerende flæser

Modetrend No. #2 – Farverige grafiske mønstre

Den tydelig reference til sportsverden fortsætter, de atletiske tendenser med mønstre og farver kommer til at præge gadebilledet i 2017, kuløren giver et mere feminint udtryk på den meget maskuline street trend, vi har set igennem de sidste par sæsoner. Farverne er stærke og mønstrene grafiske, på de kropsnærer styles der viser mere form og figur end tidligere.

sporty fashion trend

Modetrend No. #3 – Denim, Denim, Denim

Du skal gå all in på denim i denne sæson. Alt fra klassiske jeans, frakker, sko, tasker og kjoler i denim trender i 2017, det klassiske og tidløse materiale vil uden tvivl give dit look et råt tvist, som står super fint til lette skjorter og feminine flade sko.

Denim fashion 2017

Modetrend No. #4 – Striber

Striber er afgjort den mest klassiske form for print, du kan komme i nærheden af, men designerne har i 2017 sæsonen givet de klassiske striber ekstra meget opmærksomhed og masser af nyt liv. De kan bruges i alle mulige forskellige afskygninger og blandes på kryds og tværs, alt det du vil.

Mode 2017 - striber

Modetrend No. #5 – Vilde øreringe

Det kan i år ikke blive blive vildt nok! Øreringe med blikfang trender denne sæson og særlig grad dem med perler er i høj kurs. Brug dem til det hele, og skab et frisk look til både hverdag og fest.

Vilde øreringe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>